Miért darabokba tölti le a fájlt?
Figyelt kérdés
Online letöltő programról van szól: IDM (Internet download manager) nem rég újra telepítettem, és valamilyen beállítás más lett szerintem, mert eddig pl a youtube videókat egy fájlként töltötte le, de most 1,69 MB - os darabokban. mi lehet a baj? A movshare-s fájlokat is ilyen darabokban töltené le, tehát biztos , hogy a programmal van gond. Tapasztaltatok már hasonlót? Tudtok ebben segíteni?
Az 5.19-es verziót használom. Nem tudom, hogy ez segít-e.
2012. ápr. 28. 18:34
1/7 anonim válasza:
Eddig is darabokban szedte le.
Ezek után illeszti össze egy nagy fájllá.
2/7 A kérdező kommentje:
de most már nem illeszti össze, hogy tudom beállítani ,hogy újra illessze össze?
2012. ápr. 28. 18:45
3/7 A kérdező kommentje:
a videó letöltése nevű letöltés paneljén mikor rámentem, kijelezte, hogy mekkora a fájl. Most a fájlok darab számát jelzi, és mikor töltődik egyre több fájl jelenik meg. újratelepítés előtt mikor nem töltött be a videó akkor is kiírta a videó max méretét és úhy hogy nem töltődött le úgy is letöltötte.
2012. ápr. 28. 18:54
5/7 A kérdező kommentje:
azt nem tudom, mert ez is hamisított sorozatszámú, a legújabb talán a 6.07-es, de ezt már próbáltam telepíteni, de nem engedte a hamis sorozatszám miatt....
2012. ápr. 28. 19:08
7/7 A kérdező kommentje:
kösz, ez sokat segített :) , sikerült!!!
2012. ápr. 30. 18:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!