Tudtok ilyen programot? :O
Olyan térképszofver kéne ami magyar és nem kell hozzá gps vevő, hanem csak térkép.
pl. beirom h anglia Oxford és akkor megmutatja melyik úton menjek.
Mert kamion sofőr vagyok és kellene 1 ilyen program.
Előre is köszi
Igazából hirtelen a szbavány autos GPS-eknél nincs jobb ötletem, attól hogy nincs GPS vevőd attól a legtöbb még tud útvonalat tervezni A-ból B-be.
Egyébként mi a baj a GPS vevővel?
Kedves névtelen kommentelő:
Én minden nap más országba vagyok igy nincsen internetem,ezért kéne offline térkép program
Azért én a GPS vevő mellet tenném le a voksom elég egy elnézet kereszteződés vagy ép valami miatt lezárt út és nem kell megállnod térképet nézegetni hanem a GPS megoldja helyetted. Nem mondom hogy sok százezerért kell venni de manapság "viszonylag olcsón" a zsebedben lehet egy teljes Európa térkép ami azért nem hátrány.
És persze meg is kell szokni mert néha hajlamos hülyeségeket csinálni. S persze nem elhanyagolható szempont hogy a GPS nek nincs havi díja.
A havidij nem érdekelne, azt megoldanám.......
Am most banki hiteleim törlesztem, nicns rá pénzem, ezért kéne térkép progi amit simán beszerzek akármikor Ncore-ról ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!