Hogyan Tudom használni az Orbit Downloader programot beatport zenék letöltésére?
Figyelt kérdés
2009. jún. 22. 16:08
1/2 anonim válasza:
Indítsd el a programot, legyen bekapcsolva.Tedd le a tálcára, és nyitsd meg a Grab ++. Ezt úgy is teheted, hogy a tálcán lévő ikonra jobb klikk, és kijön egy panel, abban meglátod a Grab++, és rákattintasz.
Ezek után rámész az oldaladra, és kiválasztasz egy zenét. Ahogy elindul a zene, egyből a Grab++ ablakban megjelenik a neve, elöl egy kis négyzettel. Ezt kipipálod, és rákatt lent a downloadra.
Az orbit a C meghajtón download mappát csinál magának, és oda tölti le.
Amúgy ezzel a módszerrel más oldalakról is lehet tölteni. pl. a youtube-ról videókat.
Erre én jöttem rá nagy nehezen, nem volt segítségem, és remélem neked is sikerül, de ha Internet explorered van, akkor más variációt is tudok mondani.
2/2 nergal90 válasza:
hello! Követtem minden lépést ahogy irtad de csak youtube nál tudtam elérni hogy a grab észlelje a videót.beatportnál semmi...segitség kéne hogy valahogy meg hackeljem a beatportot. :) mert nekem nem a 2perces be mutató hanganyagra van szükségem hanem a full track-re. Youtube-on láttam egy vidit valami letöltö progiról ami a zene linkje és sorszáma alapján keresi meg a zenét és tölti le.de nem tudom azt se megszerezni.mobilnetem van sajna szóval semmi warez.help!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!