Hogyan lehet oylan képet csinálni hogy a háttérbe ami enm szeretém, hogy látszódjon az elhomályosítom?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 27. 17:37
2/11 A kérdező kommentje:
a háttérból kicenzurázni ami enm akarom hogy látszódjon a képen.
2012. ápr. 27. 17:41
3/11 A kérdező kommentje:
háttérből.*
2012. ápr. 27. 17:41
4/11 anonim válasza:
a Picasa -ban van egy egyszerű lehetőség, a háttér életlenítésére. (tolópotival állíthatod, az életlenítést)
régen használtam, már nem emlékszem pontosan a folyamatra, most már ugyan ezt, a Photoshop-ban oldom meg)
5/11 anonim válasza:
pár tutoriál: PhotoFiltre, GIMP stb.
6/11 A kérdező kommentje:
Picasám van de azon én nem találtam ilyet.
2012. ápr. 27. 23:07
7/11 anonim válasza:
Picasa 3-ban
Ctrl+3 (Szerkesztési nézet)
Hasznos képszerkesztési lehetőségek:
Lágy fókusz:
Mérte és a Mennyiség csúszkával beállítod a neked megfelelőt, és az Alkalmazra klikkelsz!
(FONTOS! soha nem az eredetei képen dolgozz, csak annak egy másolatán!, ha valami nem úgy sikerülne ahogy szeretnéd, így még mindig marad egy, esetleg pótolhatatlan, eredetid!)
8/11 A kérdező kommentje:
de így vagy az egész képet homályosítja vagy csak egy kis részt hagy élesen. oylan kéne amivel körvonalazni lehet..
2012. ápr. 28. 19:10
9/11 anonim válasza:
akkor használd az ingyenes PhotoFiltre programot, a tutorial videók között részletesen bemutatja a kijelölés módját és a háttér életlenítésének a menetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!