Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Emsisoft Anti Malware-ról mi...

Emsisoft Anti Malware-ról mi a véleményetek illetve mit javasoltok?

Figyelt kérdés

Szia.

Mi a véleményed az emsisoft anti malware-ról?

Illetve milyen erős védelmet tudnál ajánlani az ,hogy fizetős nem számít de ne legyen avast! illetve eset smart mert ez a 2 nagyon gagyi.

2012. ápr. 26. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a Free-t használtam, meg voltam vele elégedve. Nincs valós idejű védelme, vagyis nem akad össze az állandó védelemmel. (Valódi kódos Eset Smart Security5 van a gépemen).

[link]

2012. ápr. 26. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Valódi licenszes, fizetős Eset Smart Security5 NEM gagyi. Nekem négy éves a gépem, még nem volt rajta soha más. És ide nem jutott be trójai, se más kártevő,igaz, nem töltök le mindenféle vacakot. Sokszor a beállításokon műlik, mit tud, ebben segítenek.

Innen tölthető le:

[link]

2012. ápr. 26. 20:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Oké majd letesztelem 15 ezer barátom által linkel vírussal virtuálisan vboxba.

Nagyon agyon fogom tesztelni a vírusírtókat

2012. ápr. 26. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztosan nem fog ártani.
2012. ápr. 26. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
és ha tönkre megy a 25 ezer barátodnak a gépjük akkor te fizeted kiXD meg szertintem nem ártana egy antimalware porgpár vírusírtokba be van épitve malwre védelem csak azok nem oylan jók mit azo ka programok amik csak malwaret keresik...
2012. ápr. 27. 10:40
 6/6 A kérdező kommentje:
"Oké majd letesztelem 15 ezer barátom által linkel vírussal virtuálisan vboxba. " igen ezt félre írtam helyesen: Oké majd letesztelem 15 ezer db vírussal amit a barátom által linkelt.
2012. ápr. 27. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!