A gépemen windows 7 van. Lehet rá rakni wndows Xp-t ha mind2 rajta legyen és ne vesszenek el sehonnan adatok?
Sziasztok!
Nagyon szeretem a windows 7-et csak mostanába régebbi játékokkal játszanék, de nem mindegyikhez van win 7 bugfix.
Lehet úgy elrakni az Xp-t hogy minden marad úgy ahogy most van, csak más OP. rendszer? Köszi előre is a válaszokat :)
nekem így van megosztva most a 320 gigás vinyom ( ami valójában csak 290)
C: WIN 7 35 giga
D: WIn 8 25 giga
E: sima winyo maradék giga :D
de am win8-on és win7 en is fut minden akadálymentesen... :S és nem nem szerencsésen telepitettem fel, mert a héten már 20jára rakom ujra a windowst... és sosem volt probléma :s
köszi az eddigieket :)
elsőnek: Dungeon keeper nem volt jó. egy csomót kellett vele sz@rakodni hogy elfusson. Most a The Movies-el van baj. Volt még néhány am.
Nekem is ez volt, hogy mondták h a windows 7 ilyen sz@r meg olyan sz@r nem megy rajta semmi játék, pedig nekem eddig szinte minden futott kompatibilis módba :)
nem azt nem lehet... :S
C-re a win7 et
D- re az xp-t
E-n tárolsz mindent, én így ajánlom
ha nincse megosztva akkor sajnos mindent törölnöd kell, vagy külső winyóra kimenteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!