Devil May Cry 4 Pc játékkal kapcsolatban kérnék segítséget. Valaki tud hozzá csalást, kódot? Nem találtam semmit, csak PS- re találtam kódokat.
Olyan csalás, hogy leütöd, ezt meg azt a gombot, nincs hozzá, viszont tudsz netről leszedni hozzá játékmentést.
Ezekben minden öltözet, pálya meg galériás cucc elérhető.
Ha meg akarod hackelni pl a red orbok számát akkor pedig a Cheatengine nevű progit ajánlom! :)
Remélem segítettem :D
Nekem 6.1-es cheatengine van, szerintem nem sokban különbözik a 6.2-es verziótól
Én is csináltam:
Megnyitod a cheatengine-t, katt a villogó ikonra
Create process (csak akkor ha nem látod a listában, elvileg látnia kéne), majd itt kiválasztod a DMC4 indítófájlját, megnyitás, bejön egy kis ablak okézd le, majd bejön 1 nagyobb is ezt pedig x-eld ki.
Elvileg ekkor el kell h induljon a játék, és a cheatengine-n belül a felső sorban látnod kell a játék .exe fájlját is.
Innen pedig már egyszerű a hackelés.
Remélem segítettem, bocs a hosszú kommentért, ha pedig nem tudsz valamit vagy elakadsz, írj nyugodtan :)
hali skacok én is megpróbáltam nekem mindig valami hibáról hadobált a program ha ebben tudnátok segíteni megköszönném.
előre is köszönök mindent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!