Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 1 GB ramhoz 256 MB videókártyá...

1 GB ramhoz 256 MB videókártyához ( RAEDON 7000 (RAEDON FAMILY ) ) milyen játékot ajánlotok?

Figyelt kérdés
call of duty, StarWors Battlefron 1/2, pókember 2, Need For Speed Undergrund 1, Counterstrike 1.6 ace of spades Metin2 A mesterlövész Grand Theft Auto 1/2/3/San Andreass/Vice City kivételével milyen játékot tudtok ?
2012. ápr. 25. 21:35
 1/7 anonim ***** válasza:
:)
2012. ápr. 25. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Te is nézd meg:))

2012. ápr. 25. 21:38
 3/7 anonim ***** válasza:

swine, panzers phase one, two

talán a minecraft is elfut

microsoft flight simulator x, vagy azelőttiek

több nem jut eszembe

2012. ápr. 25. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Én még azon is meglepődtem, hogy ezek némelyike játszható rajta. Ez egy borzasztó régi kártya.
2012. ápr. 25. 21:43
 5/7 A kérdező kommentje:

tudom h régi de 5000 Ft volt a gép úgy h megérte megvenni :D

de különben nagyon jó állapotban tartom semmi rendszer bizonytalanság és + karbantartáshoz értek :D

amm én többet is ki tudok húzni ebből a gépből mert kicsit átszoktam írni a programoknak a ,,központi vezérlőjét"(játékoknak) ..... bár sokszor emiadt újra kelll telepítenem a játékokat

2012. ápr. 25. 22:28
 6/7 anonim válasza:

"Én még azon is meglepődtem, hogy ezek némelyike játszható rajta. Ez egy borzasztó régi kártya."

nos, a régi gépemben radeon9600 128 mb volt, és ezek közül mindegyik FULLON ment:)

2012. ápr. 26. 01:43
 7/7 A kérdező kommentje:

amm 2.31 GHZ a gépem 1 magos Intel

és akk most milyen ajánlotok ha már régi megminden 4x / 8x ( pontosan nem tudom h milyen a csatoló felület ) videókártyát de valami olyant amin megy a Call Of Duty mmert az enyémé most OpenGL-el csak 1.2 kompatibilis és nem megy emiadt se a Minecraft se a COD se Wolfeintstein Return of Castle ( csak DosBox-ban de ugy kicsit kicsi a képernyő )

2012. ápr. 26. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!