Laptopra újratelepítés gépről? Bios gondok?
A laptopomra szeretném újra telepíteni a win 7-et de nem telepítő cd-ről hanem magáról a gépről.
Az előírás szerint először a bios-t kell alapértelmezettként beállítani és utána a 0+indítással/számítógép javítása- újratelepíteni.
F2-vel már bementem a gépbe de sehol nem tudom visszaállítani a bios-t alapra, nem tudom hogy kell. Egyszer már írták, hogy keressek egy bios default feliratot de ilyet nem találtam.
Aztán ha átállítottam a biost kikapcsolom a gépet és előírásszerűen indítom?
Mi van ha nem állítom vissza alapra hanem simán elindítom az újratelepítést?
Bocs a hülye kérdésért de most csinálok ilyet először és nem akarom elszúrni, jó lenne ha az akció után még használható lenne a gépem. Amúgy már telepítettem más dolgokat, nem vagyok annyira kezdő de ez még új.
Köszi a válaszokat.
A recovery particióról szeretnéd visszaállitani az alap, gyári állapotot? Kézikönyvben benne van milyen billentyü kombinációval éred el (ha még nem gyalultad le róla).
De az is lehet hogy kaptál hozzá egy recovery cd-t és ezt kellene elövegyed.
Cd-t nem kaptam a kézikönyvet meg a hajamra kenhetem mert csak az van benne mit csináljak de az nincs, hogy hogyan. Elég gyatra iromány.
Szóval a gépről állítanám vissza az eredeti, első állapotra, tehát gyakorlatilag újratelepíteném a win 7-et csak nem telepítő cd-ről hanem a gépről.
Köszi a választ.
Nekem az is jó ha értelmesen leírja valaki, hogy a saját gépével hogyan csinálta abból tanulhatnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!