Miért nem megy a Battlefront 2 a gépemen?
Mindent megpróbáltam:
win7 a gépem és betettem kompatibilis módba, csatlakoztatva van mikrofon, de szinte 5percenként kékhalált kap meg szaggat...mi lehet vele? És mit lehet csinálni?
Szánj rá egy napot és futtasd a töredezettség mentesítést.
Próbálj meg egy másik oldalról vagy verzió Battelfront 2 letölteni.
A kékhalállal vigyázni kell, mert minden egyes fagyásnál újabb szektorok sérülnek. Idő után mehet a kukába a vigyó.
LEhetséges szektorhiba. Nagyon is!
Én épp ezzel kínlódok.
Amivel alá tudom támasztani.
volt bent egy régi 80-as ide vinyó, kb a közepén egyetlen szektorhibával. Ami gondom volt vele, annyi hogy néha nem bootolt be (ott maradt a logo). Nekem ez fontos volt mert hálózatból indítom a gépet (világ más pontjairól - akár)
Vettem használtam egy 250 GB-os sata1 hdd-t. Mikor ott megnéztem a használtban, nem volt szektorhiba. Haza hoztam, full format - 8 hibás szektor.
Majd jöttek a fagyások, előbb időnként aztán 2 naponta., majd naponta.
Utána futtattam egy hdd regeneratort (boot cd). Pár napig örültem, mert megszűntek a fagyások. Majd ismét jött a fagyás, és végül dobott egy kék halált a gép amin ki is tudta írni a ramot :).
Emellett közben memória, proci és alaplap is cserélve lett próbaként (vga nem mert igp-s alaplapot toltam be próbára). Ott is kék halál :@
szóval ha gázos a vinyó, főleg a elejében akkor bal kézzel a jobb vállad felett dobd laposan a kukába. Egy halk mormogás segít a dobótechnikán, majd vegyél új vinyót :(
remélem segítettem. üdv
előzőhöz;
konfiguráció:
cpu: Q9400
vga: nvidia gtx460
ram: ddr2 (2GB)
hdd: seagate 250GB (sata1)
deszka: J&W P45D2-ultra
táp: codegen 450W (utóbbi elég vacak :( )
író: PATA, dvd +/- R/RW TSCorp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!