Generic JS vírust ismeritek?
Mennyire veszélyes,miket csinál,hogy lehet megszabadulni tőle?
Köszi!
Már lefuttattam,nem látja.
Hogyan tudom letörölni az egész C meghajtót és újratelepíteni ha van rendes hivatalos Win 7 rendszerlemezem?
Generic = általános
JS = Java Script
Valami letöltött honlapon lehet ilyen, és nem egy konkrét vírus, hanem egy általános, vírusnak tűnő dolog. Pontosan hol találsz ilyet? Lehet vakriasztás is...
Meg van!Megnéztem a vírusírtó előzmény mappájában és valóban ott van hogy tegnap fogott egy trójait.Aztán be is ugrott hogy tegnap kiírta hogy behatolót fogott és kérdezte hogy törölje-e én meg leokéztam.
De ma az tünt fel hogy alul mindig megjelenik egy ablak hogy meg akarom-e nyitni ezt a generic js valamit.És amikor erre rákerestem a neten,akkor dobta ki hogy ez ilyen malware,amit írtatok és hogy a trójaiakhoz tartozik.
De akkor ezek szerint nem tudta törölni,ha még fel-fel ugrik.Szívesen újratelepítem a C-t,az a biztos,csak nem tudom hogy kell tötölni,hiszen ha a gyári rendszerlemezt beteszem,akkor csak javítást csinál úgy emlékszem.
Mit,hogy csináljak szerintetek?
Letöltöttem az AVG-t is és az sem látja.Ellenben sokszor megjelenik alul a panel hogy meg akarom-e nyitni a
search pont etargetnet pont comot...
Figyelj,megcsináltam amit mondtál,a rendszerlemezről bootoltam,aztán újratelepítettem az egészet arra a partícióra ahol eddig is volt az op.rendszer,a többi partícióhoz nem nyúltam.
Most bekapcsoltam a gépet és böngészés alatt megint megjelent alul az a kérdés hogy meg akarom-e nyitni azt az oldalt?
Most akkor ez mi?
:)))) Hát igen,nem hiába mondják hogy a tudás hatalom :)
Köszi,nagyon jó vagy,most nagy kő esett le a szívemről :)
Csak ugye ennek a megjelenése nálam pont egybe esett azzal hogy pont fogott egy trójait és azt hittem ez annak a "maradéka".
És akkor ezek szerint igaza volt az AVG és a win7es víruskeresőnek hogy nem volt trójai a gépen.
Nem baj,azt hiszem nem árt amúgy sem újratelepíteni időnként.Akkor tettem rá az Exp9et is,de gondolom ami a formatálás elött volt,az is 9 lehetett már,hiszen mindig frissíti magát,nem?
A lényeg hogy nem vírus :)
Köszi a segítséget!Ha van valami fejlemény,írj!
Update:
Felraktam egy gyári CD-s játékot,amit nem hajlandó elindítani(2 napja még jól ment) és azt írja ki hogy Error,generic...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!