Nem tudtok Colin McRae:DiRT CD-key-t?
már bocs de.. az embernek néha kajára sincs pénze nem hogy 10.000 ft-os játékokat vegyen magának... :( és az ember ha már megteheti akkor mért ne szórakozzon?
am google-ba beírod h colin mcrae: dirt cd key és kidobmillió találatot!
bocs az offért..
használd a google-t -.- a legjobb torrent és jelszókereső XD
az uccsónak : gáz,gáz, de vazzeg ha nincs 10k lóvém hetente újjat venni,akkor mit csináljak? ami eredeti játékot vettem egy se érte meg annyiért utólag,sőt.... ( na jó,egy igen,a C&C 3, az fasza volt :D de pl az UT3 egy kalap fos,500 forintot nem adnék érte,kár hogy megvettem)
21:18-nak akkori uccsó voltam.. figyelj nem értem a kérdésed szerintem úgyanarrl beszélünk :)
"várja meg míg lemegy az ára"
ember figyelj a mai játékok kijönnek 12.000 ft-s bolti árral kb. és akkor várjon mindenki 1,5-2 évet azért hogy megvegye... felhozok egy példát.. van valami amit nagyon szeretnél de olyan áron van hogy nem engedheted meg magadnak.. és akkor adódik egy olyan lehetőség hogy ingyen megszerezheted... élnél vele?.. természetesen élnél vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!