KGBkeyloggert hogyan lehet eltávolítani a gépről?
Figyelt kérdés
Ma találtam a gépemen, milyen programmal tudnám kiírtani?2012. ápr. 23. 13:49
1/9 anonim válasza:
Nem tudom milyen vírusirtót használsz, mert egy normálisabb vírusirtó elbánna vele. Avast, Avg.. valamelyikkel futtass le egy teljes rendszer ellenőrzést.
2/9 anonim válasza:
Ha nem sikerülne mégsem, próbáld ezt, de ne töröld le a vírusirtódat, hanem csak rakd fel és futtasd le.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. ápr. 23. 18:35
4/9 A kérdező kommentje:
A spyware terminator megtalálja, de nem törli le. Most akkor mit tudok tenni?
Hogyha újratelepítem a gépet eltünik?
2012. ápr. 23. 18:45
5/9 anonim válasza:
CSÖKKENTETT MÓDBAN töröld a Spyware Terminator, vagy a MalwareBites'Antimalware programmal.
6/9 anonim válasza:
ha újra telepíted, eltűnik.
A spyware terminator miután megtalálta, rákattintasz és te magad törölheted, ezt nem engedi, vagy mit ír ki?
Egyébként a csökkentet módban keresés is jó megoldás lehet.
7/9 anonim válasza:
előző vagyok.
spyware terminator miután megtalálta, jobb alsó sarok REMOVE, így törlöd.
8/9 A kérdező kommentje:
Ràmegyek a remove-ra, de azt irja ki 7-böl 5-öt törölt. Aztan inditsam ujra a gepet. Ujrainditom, es megint megtalalja. Akkor inkabb ujratelepitem az egeszet. Köszönöm azert!
2012. ápr. 24. 14:30
9/9 A kérdező kommentje:
Felraktam megint a spyware terminátort és letörölte!
2012. máj. 1. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!