Word azt írja, hogy nem nyitható meg a file, mert hibás. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Tegnap semmi baja nem volt, elmentettem a 20 oldalas beadandómat, amit két hét alatt kínlódtam össze, most meg nyitnám meg, és ezt írja. Még csak meg se nyílik a helyreállító ablak. Mit tehetek? Kérlek segítsetek, sürgős!2012. ápr. 23. 12:53
21/25 anonim válasza:
22/25 anonim válasza:
Ha docx, akkor valójában ez egy zip fájl. Megpróbálhatod átnevezni, és 1. megpróbálni kicsomagolni, hogy legalább a szöveges tartalom meglegyen, 2. tömörített fájlokat javító programot keresni.
23/25 anonim válasza:
Még annyit, hogy 20:15 nem jó, mert az sima doc fájl, ami viszont nem zip.
24/25 anonim válasza:
Ne is törődj vele, úgyis csak xml fájlokat kapnál, aminek semmi hasznát nem vennéd. A bemásolós módszer nem működik?
25/25 A kérdező kommentje:
Semmi nem működött, végén annyi változás lett csak, hogy egy csomó ismeretlen alakzat jött be, mint tartalom. Kértem haladékot a tanárnál és újraírtam. Mára végeztem, lemásoltam egy csomó példányba és gyorsan el is küldtem, mielőtt még megismétlődne a dolog. Köszönöm szépen mindenki segítségét, nagyon rendesek voltatok!
2012. máj. 5. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!