Hogyan tudok Windowd Movie Maker-ben tűz (láng) effektet készíteni? Vagy honnan tudok letölteni olyan tűzeffektet, amit ebbe a programba be tudok illeszteni?
Figyelt kérdés
Olyan kellene, ami meggyullad, majd kialszik.
Köszönöm előre is a válaszokat!
14/F
2012. ápr. 19. 19:49
1/8 anonim válasza:
szerintem te az after effectre gondolsz nem a movie makerre...
2/8 A kérdező kommentje:
Nem az Adobe After Effect-re gondoltam! A Movie Maker-re. Vagy abban nem is lehet ilyet? De beilleszteni csak lehet, vagy nem?
Azért köszi.
2012. ápr. 19. 19:58
4/8 A kérdező kommentje:
És, ha pl. egy olyan videót illesztek bele, amiben egy fekete alapon lángoló tűz van? Mert olyanra lenne szükségem.. Vagyis úgy kéne, hogy a tűz így, úgymond kirobban, ég, majd elalszik.. Nem tud esetleg nekem valaki készíteni egy ilyet? Nagyon megköszönném..:)
2012. ápr. 19. 20:54
5/8 A kérdező kommentje:
Vagy egy link is tökéletes lenne egy ilyen videóról.
2012. ápr. 19. 20:55
6/8 anonim válasza:
Ehhez egy professzionális szoftverre (pl Adobe After Effects) és annak megfelelő szintű ismeretére van szükség. Ráadásul jó, ha a felvétel is a megfelelő technikák felhasználásával van elkészítve.
Itt egy jó példa lángportál készítésére:
7/8 A kérdező kommentje:
De nekem csak egy sima, fekete alapon lévő láng kell. Ilyesmi, csak videóban/mozgóképben:
2012. ápr. 21. 17:07
8/8 anonim válasza:
Szia :]
Ez jó lesz?
http://www.youtube.com/watch?v=4254xMU6sms
A VIDEÓ ALATTI LEÍRÁSBAN A LINKEKET NÉZD MEG ÉS TÖLTSD LE ARRÓL AZ OLDALRÓL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!