Ismer valaki egy olyan képszerkesztőt amivel lehet ilyet?
Szval itt kifejteném mire gondoltam. Hogy kellene egy olyan képszerkesztő amellyel egy képre sok kisebb képet tudnék tenni... próbálom illusztrálni...:
na szval ilyen képeket szeretnék rakni. de az a gond hogy sok idő míg körbevágom őket, és csúnya is. :
szval elvileg lehet olyat is hogy rátenném a kisképetegyből a fűre, és ott körbe "radíroznám" és a radirozás helyén a fű maradna meg. szval hogy nem kellene szint pipettázni és kijavitani a hibákat a széleinél...
bocs az érthehetlen kérdésért. remélem valakinek leeseik mire gonodolok:)
Az előbb említett PhotoScape-et nem ismerem, de ahogy írták, Photoshop, esetleg Gimp.
Olyan nincs, hogy te fogsz egy képet, ráteszed és varázslatos módon eltűnik a háttere. Homogén, egyszínű háttér esetén esetleg megoldható, hogy kijelölöd egy kattintásra és törlöd. De például a nyuszit és a kosarat bizony körbe kell vágni, radírozni.
Meg lehet ám azt szépen is csinálni, csak rá kell szánni egy kis időt.
A füves hátteret nem találtam meg.
10 perc Photoshopban.
A nyuszi háttér nagy részét töröltem. Aztán tettem egy maszkot a nyuszira, és körbe radíroztam.
A kosarat meg mágneslasszóval jelöltem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!