Photoshop cs5-el miért nem tudok színezni, és stílust alkalmazni?
Ez így nem elég konkrét.
Próbáld azt leírni, hogy milyen szerkesztésnél milyen hatást akarsz elérni, ehhez milyen beállítást használsz, és milyen eredményt kapsz ami nem tetszik.
Gyakori hiba a színmódoknál a Szín mód és Normál mód keverése. Esetleg a rossz rétegen való művelet végzése, mert nem az van kijelölve amelyiken végeznéd.
Ez alapján csináltam pontosan mindent. Keretet szeretnék a képhez mindent ugyan úgy csináltam, ahogy a videón van, de mégsem sikerült. :(
ha mindent ugyanúgy csinálnál akkor sikerült volna...
az a baj hogy alapvető tudáshiányban szenvedsz, és az it lévő emberekhez fordulsz akik nem akarják veled megtanítani veled az ABC-t...
amikor én kezdtem akkor nem egyből szerkesztéssel kellett kezdeni, hanem a program megismerésével...
ajánlanám a www.photoshopsuli.hu -t
itt van online kurzus amin elsajátíthatod az alapokat..
aztán, de csak az után elkezdhetsz szerkeszteni, és akkor már tudsz majd tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!