Fejlesszem a gépem vagy vegyek újat?
Az az igazság,hogy már szeretnék egy erősebb gépet.
Ez a gépem:
RAM: 1GB
VGA: GF 8600 256 MB memória.
2.6 Ghz proci
280 GB HDD
Ha egy játéknak 256 MB VGA a minimuma akkormár akadozik és alacsony grafikán tudom csak vinni.
Mit fejlesszek rajta?
Hogyan érjem el nagyon jó grafikán akadozás nélkül fusson egy újjabb játék gépemen?
Keress googlen AMD Gamer Pc-t.
Mindegy látom itt már egyre értelmesebbek vannak.
Veszek egyet 70-ért.
Te tudod,de 70k-ért MAI gamer PC-t nehezen kapsz,amit látsz szerintem 5 éve volt gamer PC.Amúgy mi lenne a konfigja annak a gamer PC-nek 70k-ért?Link is érdekelne ha neten találtad.
Amúgy a gépedbe minden fejleszteni kellene
2 magos proci legalább Intel Pentium Dual Core + hűtés,4GB RAM és egy 512Mb-os graff legalább.Ezeket szerintem egy 30-40k-ból ki lehet hozni ha másnem használtan.De a legújabb játékok nem futnának maxon rajta max LOW-ban esetleg MEDIUM-ban.De ha bele menne egy jobb proci mint Intel Pentium D,akkor talán jól futnának a legújabb játékok is,de kétlem hogy Pentium D-nél jelentősen jobbat bele bírsz rakni.
Hogy milyen proci mehet bele az függ a foglalattól és az alaplapod chipsetjétől.
Mielőtt bele ugrasz a 70k-s gamer PC-be,szerintem nézz utána mit tudsz és mennyiért bővíteni a jelenlegi gépeden.Mi mehet bele és mennyibe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!