Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Codemasters F1 2011-ben...

Codemasters F1 2011-ben tapasztalt már valaki olyat, hogy Karrier mód alatt kifagy a játék?

Figyelt kérdés
Már a 2010-es játékban is jelentkezett, akkor a karrier 3. évében jelentkezett, hogy egyszer amikor töltött be a játék akkor kifagyott és ki kellett törölni a karit. 2011-ben ismét, csak itt rögtön 4-5 futam után kifagy a játék betöltésnél, így most nincs karim, csak Gyors verseny módban játszok. A játék letöltött, nem eredeti. Patch nincs telepítve.

2012. ápr. 18. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:

ezt tudom ajánlani! nálam mindig beválik amikor kifagy :D

video:

http://www.youtube.com/watch?v=8dzcoshh-f8

és egy kis leirás hozzá :) remélem jó lesz! :)

- menj a (felhasználóneved)\Dokumentumok\My Saved Games\FormulaOne2011\saveddata\autosave_(blablabla) mappába

- készíts biztonsági másolatot a GTEHXOSJZ_0 és GTEHXOSJZ_1 nevű fájlokról

- töröld a GTEHXOSJZ_0 nevű fájlt

- az ott lévő GTEHXOSJZ_1 nevű fájlt másold ki mondjuk az asztalra, nevezd át GTEHXOSJZ_0 nevűre, majd mozgasd vissza

- indítsd el a játékot

- ha így nem működik, próbáld fordítva (tehát az 1-es fájlt másold ki, nevezd át 0-ra, majd mozgasd vissza)

- elvileg csak az irányítási beállítások vesznek el így, minden más megmarad

2012. ápr. 18. 18:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, most kezdtem egy új karit, ha ez sem lesz jó akkor kipróbálom :)
2012. ápr. 18. 18:37
 3/5 anonim ***** válasza:
oksa nm! :)
2012. ápr. 18. 18:49
 4/5 Mortinho válasza:

Honnan töltötted le?

Mert amike tén letöltöttem, egyiksem indult el?

Esetleg egy linket tudnál adni?

2012. máj. 12. 12:58
 5/5 A kérdező kommentje:
BitHorlo Tracker. Linket nm tudok adni mert már nem vagyok regelve.
2012. máj. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!