Létezik olyan program amelynél én diktáljak és a gép írja a szöveget?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 17. 15:41
2/9 A kérdező kommentje:
sajna egy ember nem egy program....egyelöre
2012. ápr. 17. 15:53
4/9 anonim válasza:
Elvileg van ilyen program. Legalábbis láttam műtőben. de hogy milyen volt pontosan azt passzolom.
6/9 anonim válasza:
jelenleg csak angol nyelvet felismerő van, de még csak kisérleti stádiumban!
(ha ilyen létezne, nem lenne szükség többek közt a parlamentben, a jegyzőkönyvezető gépírókra sem, sőt a szinkrontolmácsokra sem egy fordító szoftver beiktatásával...)
7/9 A kérdező kommentje:
létezik olyan pontos (vagy inkább tökéletes) fordító softwer?
2012. ápr. 17. 18:13
8/9 anonim válasza:
Még nem. A nyelv formalizálása még nem teljes (hiányzik a szókészlet). Ha az megvan, akkor lesz. (szerintem 5-10-15 év kell hozzá)
9/9 anonim válasza:
5 ös vagyok.(és nem 6-os)
A linkelt oldalon van egy kis sample is,és elég sok helyen dícsérik.Én azt simán eltudom képzelni hogy angolul teljesen jól müködik,a kísérleti stádiumtól messze van.A felolvasók pl már baromi jól müködnek.
A pontos fordítóba viszont én egyáltalán nem hiszek,a nyelv sokkal bonyolultabb hogy le lehetne algoritmizálni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!