Melyik programot használjam többmenetes DVD írására?
Figyelt kérdés
Nero 10 et használok (burning rom) és csak a DVD ISO nál van olyan ,hogy többementes lemez folytatása, de én nem képfájlt akarok írni ,ha rámegyek arra hogy DVD-videó sehol nincs olyan hogy többmenetes lemez; Megpróbáltam a csomaghoz tartozó Nero Express el is ,ott rendesen rámentem az adat dvd készítésére , és behozta ami eddig a dvd -n volt ,beraktam még egy filmet ,végzett ,de a dvd-n nincs rajta, csak az ami eddig rajt volt, 2 másik film. Lehet ,hogy rajt van ,csak az olvasó nem ismeri fel? (de megírni tudja ?)Mert a DVD n látszik a hátulján ,hogy teleírta.
Remélem te tudod mit szeretnél, mert én már nem értem. De a lényeg: DVD-videó lemezt nem lehet több menetben írni azért nincs ott rá lehetőség. De te nem is azt akarsz, ha jól sejtem, hanem adatlemezt, amin videók vannak. Az nem ugyanaz.
2012. ápr. 16. 22:16
2/4 A kérdező kommentje:
Igen ,adatlemezt szeretnék de ilyen a Nero Burning rom ban NINCSEN ez a nagy gondom. A nero express el csináltam , ott is a simán adat dvd létrehozásával írtam rá a 2. menetet. Mivel másik módot nem ír ki : linkelem ,itt látod a 2 menetet megjeleníti, de a gép nem ismeri fel azt amit a 2. menetben írtam rá amikor meg nézem ,hogy mi van a DVD-n
A képen a SecurDisc menüpont van kijelölve. Ha azt használtad, az esetleg okozhatta a problémát. Ha a sima Adat DVD menüben írtad hozzá.......hát, ebben a műfajban előfordulnak ilyenek néha, nincs mit tenni. Tapasztalatom szerint a Nero jól végzi ezt amúgy, sok többmenetes lemezt írtam már vele, nem volt ilyen problémám.
Próbáld még ki egyszer, ha netán újra ezt csinálja, keress egy rokonszenves ingyenes írót. Nekem pillanatnyilag nincs is telepítve a Nero, ha néha írok lemezt ennek a portable változatát használom:
Csak ki van jelölve a Secur Disc de nem azzal csináltam, hanem mint írtad ,adat DVD- vel. Mivel más módot nem találtam rá. Te is ezzel a menüponttal szoktad a többmenetes lemezt folytatni ,hogy adat DVD készítése? Mert olyat ,hogy többmenetes lemez folytatása adat DVD esetében nem találtam sehol.De ami még mindig rejtély ,hogy miért nem jeleníti meg a 2. menetet a windows ?Miért csak a Néró ismeri fel a lemez infónál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!