Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki ismer jó játékot?

Valaki ismer jó játékot?

Figyelt kérdés

Hello all egy ideje keresek egy jó játékot de sajna nem találok :( má m1 h mien a játék csak valaki mongyon egyet amit kb 1 hónap után se unok meg pls

a gépigényem:

CPU:core 2 duo 1,8GHZ

RAM:1GB

Videokártya:256MB alaplapi.

a játékok hoszú listája amiket próbáltam már:

-Operations 7

-metin 2

-wolf team

-repulse

-sacred

-fable

-battlefield

-solider front

-counter strike

-MU online

-Magic world online

-NFS world

tovább is van mondjam még?? :D

nah a lényeg h valaki onthatna egy tuti játékot és mint láttátok nekem m1 h mmo vagy fps vagy versenyzős minden jöhet :D előre is kösz.

#játék #fps #MMO #m1 #onlinemmo
2012. ápr. 16. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Talán ezeket próbáld még ki: Apb reloaded, Mafia 1, Nfs pro street, Far cry , Fallout, Sims 2,3. DDO.
2012. ápr. 16. 17:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Operation Flashpoint Cold War Crisis. Nem a legújabb játék, 2001-es, de a géped elvinné szerintem. Grafikailag nem áll a toppon, de a játékélmény terén az egyik legjobb, amit valaha kipróbáltam. Magában a játékban 3 kampány van, amik már alapból nem könnyűek, azoknak, akik új játékosok. Ezen kívül rendelkezik egy küldetés szerkesztővel, ahol akármilyen küldetést készíthetsz kedved szerint, valamint vannak még egyéni küldetések és egy multiplayerrel is rendelkezik a játék. 2001 óta rengeteg bővítés (járművek, épületek, szigetek, fegyverek, karakterek) készült hozzá, amit különböző oldalakról le tudsz tölteni és ezzel még élvezetesebbé/változatosabbá tenni a játékot. Én csak ajánlani tudom!

U.I. : ez nem csak egy olyan "mész oszt lősz" típusú játék, vannak küldetések, amikor tényleg frontálisan, nagy csapatokkal, tankokkal kell megsemmisíteni az ellenséget, azonban vannak olyanok is, amikor mélyen az ellenség területén kell mondjuk szabotőr küldetést végbe vinni.

2012. ápr. 16. 17:09
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi. a sims alapbol kieset nem az én stílusom a fal out nem tetszik a maffia se de azt lehet h majd megnézem az rbp és a far cry tetszik :)

neked is köszi 2.kommented a játék a leírásod alapján marhajó lehet most szedi a gép neked is köszi :)

(még küldhetek nyugodtan játékokat :D)

2012. ápr. 16. 17:15
 4/6 A kérdező kommentje:
*kommented=kommenter akar lenni ><
2012. ápr. 16. 17:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Még az előző játékhoz: ha a kiegészítők érdekelnek ezt írd be google-be: "operation flashpoint addons", miután leszedted a játék mappájában van egy "addons" nevű mappa oda beteszed és már mehet is. Ajánlom még többek között a Cod of Honor nevű játékot vagy a Delta Force Black Hawk Down/Extreme/2, esetleg az armed assaultot, left 4 dead, cobra11 (ezeket elég gyorsan ki lehet pörgetni, viszont annál élvezetesebbek)
2012. ápr. 16. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszi :D
2012. ápr. 16. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!