Roli666 kérdése:
A gta4-el szeretnék játszani, de miért akadozik?
Figyelt kérdés
csak hogy ha gyalog megyek akkor nem szaggat be, de ha kocsival kanyargok akkor egy egy pillanatra néha megáll, de minimum grafikán és maximum grafikán igy ugyanezt csinálja, mi lehet a gond? 3 magos 3.0ghz-s procim van 4gb ram 1 gb vidikártya, annyi hogy a vinyót a régi gépemből rakattam át mert arra nem akartam már költeni, valaki segítsen2012. ápr. 16. 12:27
1/8 anonim válasza:
Pedig nagyon úgy tűnik, hogy a HDD lesz a hibás(lassú) Szerezz egy gyorsabb SATA3-as vinyót.
2/8 A kérdező kommentje:
gondoltam én is rá mert nagyon erölködik a játéknál, akkor a vinyó lesz a hibás, köszi szépen a segítséget :)
2012. ápr. 16. 13:39
3/8 anonim válasza:
3 Magos proci? 0.o Olyan is van?
5/8 anonim válasza:
Azért akad, mert a GTA IV egy rohadt roszul optimalizált játék. Nekem AMD Phenom II 965 el és egy hd 6870 el is akadt... szóval enyit a gta ról.
6/8 anonim válasza:
Ez így igaz, a kiegészitője valamivel jobb lett szerintem.
7/8 anonim válasza:
Én azt mondom patcheld fel.
Maxon is ugyanúgy csinálja akkor nem a géppel van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!