Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak ha a Windows...

Mit csináljak ha a Windows Movie Maker nem hajlandó megcsinálni a videót?

Figyelt kérdés

A Windows Movie Maker nem tudja a megadott helyre menteni a fájlt. Győzödjön meg róla, hogy továbbra is elérhetők a filmben felhasznált forrásfájlok, (hát elérhetők...) hogy a mentés helye továbbra is elérhető, (még szép hogy elérhető) valamint hogy elég szabad lemezterület áll rendelkezésre, majd próbálja meg újra.

van elég hely és hiába próbálkozok újra mindig ez jön ki

2012. ápr. 15. 23:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A mappát nem találja :)
2012. ápr. 15. 23:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Legális Xp kell a gépre és abban az Xp-ben alapban tökéletes Windows Movie Maker van.

A WMM is, hasonlóan a Microsoft Security Essentials-hoz és más Microsoft szoftverekhez, csak legális környezetben működik tökéletesen.

2012. ápr. 16. 09:45
 3/4 A kérdező kommentje:
nekem nem xp-m hanem 7-esem van,de az legális,csak rá töltöttem az xp-s movie makert,mert azt szoktam meg
2012. ápr. 17. 18:36
 4/4 anonim ***** válasza:

W7-re a Windows Live Movie Maker kell:

[link]

a Windows Live Essentials csomagprogram részeként

A sima Movie Makert töröld ki

2012. ápr. 17. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!