Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tegyek? (Több lent. )...

Mit tegyek? (Több lent. ) (Windows XP service pack 3)

Figyelt kérdés

Letöltöttem a gépemre a Windows XP service pack 3-at. Most kéri a termékazonosítót. Nem tudja valaki a kódot? Vagy mit tegyek? Mert annyira félek, hogy cseszhetem az egész gépet..:((

A legnagyobb gond, hogy rajta van mindenem, beleértve egy nagyon fontos házidolgozat is, amit nagyon nehezen írtam meg, 4 HÉT ALATT!:(:(((

Nagyon aggódom, kérlek, segítsetek! (Bocsi, ha rossz kategóriába írtam..)

A válaszokat előre is nagyon-nagyon-nagyon köszönöm és várom!:)

2012. ápr. 15. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

[link] vagy

[link]

2012. ápr. 15. 19:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi, találtam pár kódot, úgyhogy megpróbálom.. DE várok még válaszokat!!!:)
2012. ápr. 15. 19:09
 3/11 anonim ***** válasza:

1. Telepítő lemez be a meghajtóba, úgy hogy a SHIFT gombot egyfolytában nyomod közben.

2. Sajátgép: megnyit

3. JOBB klikk a CD/DVD meghajtóra amiben a telepítő CD van

4. az INTÉZŐRE bal klikk! /FONTOS! NE a Megnyitásra!/

5. az Intézőben navigálj az I386 nevű mappába, ott nyisd meg az UNATTEND.TXT nevű fájlt. Görgess le a legaljára, ott láthatod az XP-d termékazonosítóját.

6. PONTOSAN, karakterről karakterre azonosan Kiírod papírra és ráragasztod a géped oldalára, (aljára,) hogy máskor ne keljen keresgélni...

sok sikert!

2012. ápr. 15. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:

vagy ezt letöltöd (ha nincs telepítőlemez)

[link]

telepíted, futtatod

Bal oldali panelen: Szoftver >Liszenszek -re klikk!

Jobb oldalt láthatod a gépre telepített Windos XP termékazonosítóját,

Windows Product Key: ......

2012. ápr. 15. 19:16
 5/11 A kérdező kommentje:
De el sem indul az a gép, amelyikkel most a leírt gond van. Szóval csak annyit ad be, hogy kéri a kódot, de mást semmit! (Most nővérem gépéről írok.) Így mit tegyek??
2012. ápr. 15. 19:23
 6/11 anonim ***** válasza:
a nővéred gépébe tedd be azt a telepítőlemezt, amiről valamikor az XP-t telepítetted és a leírtak szerint keresd meg a TXT fájlban a széria számot.
2012. ápr. 15. 19:29
 7/11 anonim ***** válasza:

CSÖKKENTETT módban sem indul el?

Mert, ha úgy elindul, ott válaszd a Rendszer visszaállítást a SP3 telepítése előtti időpontra!

Várj nyugodtan, aránylag sok időbe telik míg visszaáll és csak akkor nyomj bármilyen billentyűt, amikor kéri, és NE kapcsold ki közben még véletlenül sem a gépet! Hagyd nyugodtan dolgozni, a HDD piros ledje villog, mutatva hogy végzi a dolgát, bár lehet, hogy a monitorodon ezt nem érzékeled!

2012. ápr. 15. 19:34
 8/11 A kérdező kommentje:
miaz, hogy csökkentett mód?
2012. ápr. 15. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Ne, haragudj!

Javaslom, fordulj egy olyan ismerősödhöz aki már csinált hasonlót és alpfokon tisztában van a Rendszer működésével, mert ha Te folytatod esetleg ténylegesen adatvesztést okozol saját magadnak. (lásd házidolg.)

2012. ápr. 15. 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:

segítségül, ha még is úgy döntesz, hogy neki fogsz:

[link]

Forrás:

[link]

2012. ápr. 15. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!