Hol kell azt beállítani?
Figyelt kérdés
Eset Smart Security kezdő képernyő sokáig kint van! Adsl netem van, most lett újra telepítve a gépem régebben is megcsináltam azt a beállítást, csak már nem tudom hol kell?2012. ápr. 15. 17:51
1/4 Argloss válasza:
Persze véletlenül sem írtad le, hogy milyen beállítást... :)
Szóval bal oldalon beállítások fül. Annak az alján van, hogy további beállítások. Ott a felhasználói felületen belül a grafikus beállításokra van szükséged. (mármint ha ki szeretnéd kapcsolni a nyitóképernyőt...)
2/4 A kérdező kommentje:
arra gondolok hogy amikor elindul a gép a nod képe sokáig kint van és volt egy beállítás asszem ip cím állítás de nem biztos, hogy ne legyen sokáig kint a kép!
2012. ápr. 15. 21:16
3/4 Argloss válasza:
Nos nem tudom, hogy mire gondolsz.
Igazából úgy is teljesen feleslegesek ezek a nyitóképernyők, szóval ha zavar, akkor ki is kapcsolhatod ott ahol mondtam...
4/4 anonim válasza:
a Beállításokban az jelöld be: "Nem használok proxi szervert. Csatlakozás a NET-re, alapbeállításokkal.
(ne azt, hogy nemtudom, hogy használok-e)
+ [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!