Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem indulnak a játékok a...

Nem indulnak a játékok a gépemen. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

A következő a problémám. A gépemen először volt egy 32 bites Win 7 Ultimate. Ekkor még minden játék normálisan működött, aminek meg volt a gépigénye. Később rátettem egy 64 bites Utimate-et, hogy ki tudja használn mind a 4 giga RAM-ot. A játékok nagy részét leszedtem a gépről, de amikor ráraktam az új op- rendszerre, már nem működött, és szinte minden játéknál az indítás után ezt írta ki: A "játéknév".exe működése leállt. Ekkor megpróbáltam visszarakni a 32 bites windowsra a játékokat, de már ott sem működtek. Leszedtem mindkét op. rendszert, és z első partícióra felraktam egy 64 bites Win7 Professionalt. Azt hittem, hogy működni fognak újra a játékok, de nem így történt. Ugyanazt írta ki, mint korábban. Megpróbáltam a Kompatibilitást állítani, de akkor sem lett jó. Mi lehet a probléma, és hogyan lehetne megoldani? A válaszokat előre is köszi. :)

Gépem: MSI CX623-088XHU

2012. ápr. 15. 14:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
De a portal 2-t próbáltam, és az nem régi :) lehet, hogy rossz vrziót töltöttem le másodjára.
2012. szept. 23. 13:11
 12/12 bella198625 válasza:
Lehet video kártya csere kell ami viszi a játékokat
2016. febr. 14. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!