Mi a véleményetek a Microsoft Security Essentials-ról?
Amiért ismeri a saját rendszerét (ebbe is beleköthetnék, de nem állok neki), abból sehol nem következik, hogy naprakészek lennének vírusdefiníciókat tekintve, vagy képesek lennének izolálni bármilyen rejtőzködési technikával megáldott kártevőt, a boot idejű keresésről nem is beszélve. Mint ahogy a Defender, ez sem talál meg soha abszolúte semmit, csak plusz egy felesleges process, ami fut. A legjobb védelmet még mindig az jelenti, ha a user nem retardált, és nem tölti le magának a vírust.
Ha a véleményed annyiból áll, hogy megkajálod a MS marketinget, akkor legalább ne véleményezd más mondanivalóját.
1. Nem kajálom az MS marketinet írtam hogy nem azt használok, de azt nem jelenti hogy szar.
2. EGY virusírtó sem létezik amely képes az összes kártevőt megfogni és 100%-os biztonságot nyújtani a rendszerhez.
3. Odaírtam hogy átlagfelhasználóknak megfelel, de sztem aki nem retardált az tudja hogy nem járogatunk pórnó oldalakra, meg ismeretlen warezokra és töltünk le minden hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!