Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lehet gyorsabb a net?

Lehet gyorsabb a net?

Figyelt kérdés
Van olyan program, vagy lehet írni olyat, ami fel gyorsítja a vezeték nélküli internet kapcsolatot?

2012. ápr. 12. 19:54
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ebben van valami, előttem szóló.
2012. ápr. 20. 21:02
 12/34 anonim ***** válasza:
Azért azt nem hiszem el, hogy betörik az ajtót és földretepernek. Minek törnék? Az is lehet, hogy éppen nem vagyok otthon. A gépemet meg nem találnák meg olyan könnyen. Vagyis a gépemet igen, de a fájljaimat már nem.
2012. ápr. 22. 18:05
 13/34 A kérdező kommentje:
Miért? Távoli asztalt használsz? Vagy hol vannak a fájlaid? Ha a gépeden, az sec perc alatt ki deritti a rendőrség informatikusa . . . :)
2012. ápr. 22. 18:32
 14/34 anonim ***** válasza:
Hát a fájljaim ugye egy eldugott szerveren, de nem ez a lényeg, nem vagyok rá felkészülve. Úgy gondoltam, hogy fel lennék készülve rá, és akkor nem találnák meg, így simán. Egyébként a gépemből simán kideríthetnék, hogy milyen ip címről érem el a fájlokat, de nem találják meg fizikailag a gépet.
2012. ápr. 23. 20:27
 15/34 anonim ***** válasza:

Hát, ha az IP megvan, akkor fizikailag is meglesz az, ne aggódj. :P

A rendőrség le tudja nyomozni, nekik a szolgáltatók kiadnak ilyen jellegű adatokat is.

2012. ápr. 23. 20:59
 16/34 A kérdező kommentje:
Hát igen, mert ugye saját ip vel rendelkezik, a szolgáltató pedig sec perc alatt le nyomozza a gép helyét :) ha szükség van rá... és ha találnak rajta esetleg illegális dolgokat, akár egy zene is aminek nincs meg a bizonyítéka hogy te azt vetted, akkor téged is meg vágnak :) engem nagyon meg csesznének, nagyon sokat töltök le :D
2012. ápr. 24. 14:51
 17/34 anonim ***** válasza:

"A rendőrség le tudja nyomozni, nekik a szolgáltatók kiadnak ilyen jellegű adatokat is."

De nem, mert a szolgáltató sem tud semmit, ráadásul én ahogy tudnám, hogy be fog törni hozzám a rendőrség, rögtön törölnék mindent a gépemről, szóval az ip-t sem találnák meg a gépemen. Csak legyek fölkészülve.

Egyébként a letöltőket nem büntetik csak a feltöltőket.

2012. ápr. 24. 15:18
 18/34 anonim ***** válasza:
De bízom benne, hogy senki sem követ el bűncselekményt az én ip címemen, de amúgysem találnának meg ip alapján.
2012. ápr. 24. 15:20
 19/34 anonim ***** válasza:

"De nem, mert a szolgáltató sem tud semmit"

Mi az, hogy nem tud semmit???

Egyrészt a forgalmat látja, másrészt az IP-t tőle kapod, PONTOSAN tudja, hogy ki fizetett elő rá, házszámra/ajtóra pontosan, sőt az előfizető személyes adatai is megvannak neki.

Ha a rendőrség tud egy IP címet és szól a szolgáltatónak, akkor az kiadja ezeket.

A másik meg, hogy nem fog a rendőrség előre szólni.

A kommandó elég hamar beér, kb lesz MAXIMUM 3-4 másodperced bármit is cselekedni.

Felkészülni fel lehet előre, igen, de ha mennek, nem sok mindent fogsz tudni tenni.

A letöltés pedig valóban, nem büntetendő, de a p2p rendszerekben mindenki tölt is fel. (Amiről a szolgáltató szintén tárol adatokat, hónapokra visszamenőleg megvan nekik a teljes adatforgalmad. "Kicsi" feltűnő tud lenni több száz GB feltöltés, hidd el.)

De kicsit eltértünk a témától, de tényleg, ne hidd, hogy a rendőrök majd előre jelzik, hogy mennek házkutatásra és majd szépen minden el lehet tüntetni.

Még ha titkosítva is van a teljes merevlemezed, akkor is közvetett bizonyítéknak ott lesznek a forgalmi adatok, amiben ráadásul, ha nem "titkosított" torrent protokollt használsz, könnyedén látható lesz, hogy PONTOSAN mit és honnan töltöttél.

2012. ápr. 24. 21:04
 20/34 anonim ***** válasza:

Én titkosított torrent protokollt használok, és havi 100 GB-ot tötöttem föl régebben. De azért nem büntetnek, ha az adatot más teszi fel, én csak le- és visszatöltöm (ez igaz?).

Tudom, hogy a szolgáltató tudja hol lakom. Meg kellene valahogy azt oldani, hogy ne szolgáltatótól kapjak netet, hanem le kellene vágni valahol a fő netkábelt, amiről egész Magyarország kapja a netet, és betenni egy elosztót, és rádióval átlőni hozzám, én meg 100 gigabittel nyomhatnám a netet, senki sem tudná kijavítani a hibát, mert ahhoz jópárszáz kilométeren át kellene vizsgálni a kábelt, hogy hol az elosztás.

2012. ápr. 25. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!