Miért szaggat minden játék mikor megvan a gépigény akár 2x is?
Üdv!Már kiborít, hogy egy játékkal sem tudok rendesen,szaggatás mentesen játszani!Most néztem meg a call of duty 4 MW gépigényét, és simán megvan az ajánlott is.Megszereztem a játékot, feltelepítettem, erre olyan nagy szaggatás van hogy elájulok.Lekellett vennem a grafikát minimumra, de ígyis rémálom játszani.Minden driver a legújabb,DX10-et használom, és minden háttérben futó alkalmazás be van zárva.
Pc-m adatai:
Processzor:Intel Pentium 4 2.99Hz 2 mag
Videokártya:nVidia GeForce 9400 GT 1Gb
RAM:3Gb
Operációs rendszer:Win XP szervizcsomag 3
Internetem:háát elég béna 2Mb/sec
Közben gondolkoztam, és szerintem az internettel lehet a baj.Nemtudom, de inkább tőletek kérnék segítséget!:)Előre is köszi a válaszokat, ez nagyon fontos lenne.
Még az ugrott be, hogy próbáld úgy futattni, hogy lehúzod a netet, kikapcsolod a vírusvédelmet és úgy próbáld meg, meg lépj ki utorrentből (ha van), deamon toolsból stb.
Aztán ha meg így megy akkor egyesével kapcsold őket vissza, hogy megtudd meliyk lassítja.
Igen,ez nem is rossz ötlet..
Ezt egyszerűbben úgy csinálhatod meg,hogy letöltöd a Game Booster-t és ez minden felesleges progit leállít:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!