Windows 7 automatikus hibernálás/felébresztés?
Figyelt kérdés
Hogyan tudom beállítani Windows 7-en, hogy a gép egy adott időpontban magától hibernálódjon (nem leálljon és nem alvó állapotba kerüljön, kizárólag hibernálódjon) és később egy adott időpontban magától felébredjen? Ubuntun tudtam hasonlót terminálról, bár az csak leállítás/bekapcsolás volt. Windows 7-en ezt hogy kell? (Ha lehetséges)2012. ápr. 11. 22:48
1/10 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Remélem jó ez is
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem segített. Én nem készenléti állapotba akarom tenni a gépet, és nem is alvóba, csak hibernálni akarom. Az automatikus elindítással nincs bajom, azt tudom, hogy kell beállítiani. De az automatikus hibernálást/felébresztést hogy kell megcsinálni?
2012. ápr. 12. 18:02
3/10 anonim válasza:
Akkor így írom nekem így van
1.startmenü/2.keresősávja/3.beírod hogy "hibernálá" és kiadja az ikonokat/4. aztán katt a "képernyő kikapcsolási idejének megadása" ikonra/5.speciális energia ellátási beállítások/6.katt az "alvó állapot"-ra aztán a "hibernálás"-ra,és beállíthatod :D sok sikert
5/10 A kérdező kommentje:
Sajnos ez nem az, amit én szeretnék. Én egy adott időpontban szeretném hibernálni a gépet és egy adott időpontban felébreszteni.
2012. ápr. 16. 06:22
6/10 anonim válasza:
hibernálnod neked kell vagy az energia ellátásnál lehet de az csak olyan hogy pl 30percel késöbb nézd meg az "energia gazdálkodási lehetőségek"-nél máshogy nem lehet mert az ALVÓ ÁLLAPOT=HIBERNÁLÁS és belehet állítani ahogy megírtam sok szerencsét :D
8/10 anonim válasza:
És mindeggyik üzit én irtam XD egy kicsit sok de remélem nem baj
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, észrevettem, hogy te vagy mindegyik és köszönöm, hogy ennyit szenvedsz vele. De én nem azt akarom elérni, hogy 30-40 perc (vagy akármennyi) múlva hibernálódjon a gép, hanem azt, hogy egy adott időpontban (pl.: 16:43-kor) minden nap, és fel is ébredjen szintén egy adott időpontban minden nap.
2012. ápr. 17. 07:23
10/10 anonim válasza:
Hát akkor sajnos nem tudtam segíteni nézz utánna hátha megtalálod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!