Microsoft Hotfixel javítható a kék halál?
Hibakód: 0x00000003(0x00000000,0x00000000,0x00000000,0x00000000,)
Nem vírus okozta, se nem hibás driver, Futtattam valami diagnosztizálót és az kavart be..
Csökkentet módban újraindul tehát a többi F8 lévő módot sem viszi.
Ezt találtam:-> [link] majd ez átirányított erre: [link]
Miután lekaptam innen a WindowsXP-KB841005-x86-Beta-ENU és a WINDOWSXP-KB841005-X86-BETA-ENU-Symbols nevezetű mappát próbáltam installálni őket. Az első hibát ír ki hogy nincs angol nyelvi csomag a 2 meg csak egy vidcap fájl amivel nem tudom mit kezdjek.
Kérdés: ezzel a microsoftos hotfixel javítható a kék halál?
Ha igen mit kezdjek ezzel a nyelvi csomag részel?
Az örömöm teljes lesz mivel ha megszűnt a kék halál nem áll fent a probléma többet.
Mindegyik link működik és a témához kapcsolódik.
Igen googlét én is tudom használni. Már olvastam őket...
De linkekre vissza térve: Nem ram hiba. Mint mondtam szoftveres hiba van amit valószínűleg registry okozhat.
Mind szép és jó hogy tudom már a kék halál fogalmát de ez segít rajtam? Azt mond meg hogy akkor milyen parancsot üssek a javító cosnolba...
A kérdések még mindig ugyan azok de bővítem akkor...
Hotfixel javítható kék halál?
Megfelelő hotfixet találtam?
Mért nem működik az általam letöltött hotfix?
Javító consolba a hibakódot ismerve milyen parancsot írjak?
"Diagnosztizáló" beletörölt a beállításokba. A helyedbe fognám a telepitőt és javító telepités.
Hotfix-szel nem tudod javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!