Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segitseg? Photoshop CS5

Segitseg? Photoshop CS5

Figyelt kérdés
Le szeretnem tolteni a Photoshop CS5 programot,de mindenhol miutan letoltottem vagy csak 30napra kapom el vagy regisztralni kell meg keri az Adob ID-t.. Eddig meg nem talaltam se torrentet ahol le tudnam tolteni,mint egy normalis programot.. S.o.S
2012. ápr. 10. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Követed az összes utasítást? Általában az Adobe programokat nem elég csak telepíteni, és egy sorozatszámot megadni. Általában mellékelnek hozzá egy patch-t, ami átírja a host fájlt. Ez megakadályozza a programot, hogy a saját szervereivel kommunikálni tudjon, és lefuttasson egy hitelesítést, amin elbukik. A patch után a mellékelt serialnak is jónak kell lennie, mert a program nem tudja kideríteni hogy be van-e tiltva, így hagyja futni a rendszer próbaidő nélkül is, teljes értékűként.

Szerintem keress egy olyan megosztást amit ezrek letöltöttek és most is megosztják azt, majd a letöltés után nézd meg és tartsd be a leírás lépéseit, mert ezek működni szoktak. Ezzel elvileg csak 1 Adobe programot kell jól megcsinálni, utána a többi sem tudja magát ellenőrizni, és fut teljesként.

(mondjuk én az Indesign-nal szívtam egy ideig, mert az eltérő törés és verzió már nem jó).

Ha biztosra akarsz menni, akkor töltsd le a Master Collection-t, és csak azt telepítsd belőle ami kell, annál talán másabb a törési eljárás, de az működik.

2012. ápr. 10. 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem jól telepítetted fel: mikor letöltesz egyet a torrenten mindig olvasd el a használati telepítést a legtöbbjük azt írja hogy telepítés előtt kapcsolt szét az internetet és azután indítsd el a telepítőt írd be a kódot, telepit és azután crackeld indítsd el és majd kapcsold össze az internetet és voila végtelen használat
2012. ápr. 10. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Koszi mind a kettotoknek,igyekszem majd... :)
2012. ápr. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!