Hogyan tudnám megoldani régebbi játékok futtatását a gépemen?
Először is kellemes húsvéti ünnepeket kívánok:)
Kérdésem az lenne hogy mivel Win 7 x64 rendszert használok ezért sok régi kedvencemmel amit újra elővennék meggyűlt a bajom telepítéskor vagy futtatáskor
Alternatívaként gondoltam hogy egy USB SuperRack-re földobom az XP-t így mikor nem akarom gasználni egyszerűen kikapcsolom a racket. sajnos a Rackről bootolás után (telepítés alatt) kékhalál történt akár mit csináltam. valamint valamit összekavart a HDD-men mert utánna még a Win 7-et sem akarta betölteni hardverhibára utalva. így újra kellett telepítenem.
Gondoltam a Virtual XP-re is de mivel emulált hardvereket használ így nem igazán lehet futtatni rajta nagyobb programokat.
Esetleg ti tudnátok mondani valami megoldást? Hogyan tudnék régebbi x86-ot támogató vagy Windows 7-tel nem kompatibilis játékokat?
Próbáltál kompatibilis módot használni?
Egy próbát megér, bár nem valószínű, hogy menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!