RAR Password Recovery használata?
Figyelt kérdés
Angolul van, és nemigazán tudom, hogy mi mit jelent, valaki tudna segíteni, hogy hogy kell használni? :)2012. ápr. 8. 14:26
1/12 anonim válasza:
Csak megjegyezném, ha 7 karakteresnél hosszabb jelszót akarsz feltörni akkor neki se állj...
2/12 A kérdező kommentje:
abban biztos vagyok, hogy még 5-nél sem hosszabb...
2012. ápr. 10. 20:15
3/12 anonim válasza:
Akkor nekiugorhatsz, de segíteni nem tudok, mert sose használtam. 5 karakternél van esélyed a feltörésre...
4/12 A kérdező kommentje:
Jó, de nem tudom, hogy hogyan kell használni!
2012. máj. 4. 14:28
5/12 anonim válasza:
Had ne mondjam el egy angol nyelvű program használatát, úgy hogy nem is látom...
6/12 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy te neked el kéne magyaráznod...még ha el is várom, akkor sem.
2012. máj. 4. 21:39
7/12 anonim válasza:
Oké na. Majd elmagyarázza az a sok tülekedő tömeg, aki megtisztelt téged, hogy válaszolgasson. Meg is van érte a "jutalom"...
8/12 A kérdező kommentje:
Nem csak te egyedül vagy a világon...meg ha nem tudsz segíteni, akkor minek írtál?
2012. máj. 5. 09:11
9/12 anonim válasza:
nem azt írtam, hogy egyedül vagyok a világon, csak azt, hogy egyedül én válaszoltam, de már bánom.
Reméljük válaszol más is, de ha valaki ezt végigolvassa az elejétől, lehet hogy nem fog. Na vajon miért...
10/12 A kérdező kommentje:
Kettőnk közül nem én próbálom elterelni a témát.
2012. máj. 7. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!