Milyen magyar minecraft szerver van? Bővebben lent
Figyelt kérdés
na az a baj hogy a haverommal akarunk multizni de nincs meg eredetiben a játék próbáltam már szervert csinálni de nem nagyon ment... :( úgyhogy van magyar tört survival szerver amin tudnánk játszani??2012. ápr. 8. 01:36
1/4 anonim válasza:
CobbleCraft, kicsit népes, de kedves emberek és segítőkész adminokkal rendelkező survival szerver.
109.61.42.161
Én is ott játszok.
2/4 anonim válasza:
Üdv van 1 tört szerver hamachineve:Andris55 pass:123 Ip:5.216.207.208 nem rég készül de van benne zombie survivol skyblock survivol rendes város falu tanya adventure map és ezeközül még sok készülődik
3/4 anonim válasza:
A CobbleCraft szerver új ipje: 87.229.116.82:25567
Van szervergépünk! És tört a szerver.
4/4 A kérdező kommentje:
Andris555 csatlakoznék én hamachidra már csatlakoztam de a szerverre nem nagyon megy se nekem se a haveromnak...
2012. ápr. 11. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!