Telepítettem a játékot és eltűntek a képek! Hogy hozhatom vissza őket?
Segítsetek! Telepítettem a Divatsuli játékot, először nem indult aztán igen.
Van egy mappám, amibe a nyuszijaim vannak, és volt kb. 5 mappa benne, azok nincsenek ott. Csak azok a képek vannak ebben a mappa1-ben, amik nem voltak újabb mappákban.
Hogyan hozhatom vissza a képeket? Nagyon fontosak számomra! Segítsetek! :'( :'( :'(
Megnéztem a tárhelyemet, oda minden képet föltöltöttem ami szükséges nekem most. Szóval megvan a többsége a képeimnek.
De azért nagyon nagyon örülnék neki, ha esetleg mappástul vissza tudnám helyezni a képeket! Ha valaki tud segíteni kérem szépen írja le! Akármilyen segítségre kíváncsi lennék! :'(
pontosan milyen operációs rendszer van a gépeden?
a törölt fájlokat (ha itt arról van szó) vissza lehet állítani ha nincsenek felülírva, de kell hozz olyan program
nem ismersz valakit aki jobban ért a gépekhez és tud neked segíteni megkeresni a képeket, már úgy hogy átmegy hozzád?
emlékszel még az elveszett képek, mappák neveire?
ellenőrzésképpen rákereshetnél a beépített fájlkeresővel
Start menü -> Keresés
Windows XP-m van.
Rákerestem a mappák neveire de nem talált semmit a kereső.
Ilyen ismerősöm pedig nincs. :|
Fehér Szakáll: Melyik programra gondolsz?
Ha a lomtárból üríti, az nem eltűnik?
nem az nem eltűnik :P
a _hivatkozás_ tűnik el, viszont vannak programok amik végignézik a merevlemezt és felismerik a még ott lévő fájlokat amik nem lettek felülírva időközben más adattal
ezek még visszaállíthatóak, akkor is ha a lomtárból is törölve lettek
olvasnivaló, DE NE KÍSÉRLETEZZ ha nem értesz hozzá...
illetve ha van mindenről biztonsági mentés akkor lehet próbálkozni, ha a saját géped és nem lesz mérges valamelyik rokon ha el lesz rontva :)
Köszönöm szépen.
Angolul nagyon keveset tudok.
Saját gépem, de ehhez inkább nem nyúlok hozzá, pedig szeretem a veszélyeket.. De visszaszereztem a tárhelyről a szeretett képeimet :P
akkor jó
mindenesetre ha lehet mentsd el minden fontos dolgodat bizonyos időközönként cd/dvd-re vagy külön erre a célra szolgáló merevlemezre, sok fejfájástól megkímélhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!