Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az OpenOffice megfelel egy...

Az OpenOffice megfelel egy átlagos egyetemista igényeinek?

Figyelt kérdés
Átlagos alatt azt értem, hogy nem programtervező informatikus leszek, csak prezentációk, dolgozatok..stb írására kell az irodai programcsomag.

2012. ápr. 7. 19:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

19 07. A kérdezőnek:

Impress-ben elkészíted a bemutatót, előbb a saját formátumára mentsd. .ODF bemutató. Aztán amikor készen van, akkor az MSOffice 2003-ra, ezeket ott találod a mentési listában. Ezt a 2003-at a vetitő laptopok felismerik, nem torzul el semmi, évek óta Opent, illetve másfél éve Libre-t használok, nem volt vele gond.

2012. ápr. 7. 23:02
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindent el lehet menteni benne Ms Office kompatibilis dokumentumokként.
2012. ápr. 8. 00:10
 13/13 anonim ***** válasza:
Sokáig open-libre office ellenes voltam, de mióta használom rájöttem, hogy mindent meg lehet vele csinálni ugyanúgy mint az ms office-al. Aki ms office-hoz szokott annak eleinte kicsit problémás, de hozzá lehet szokni.
2013. jan. 6. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!