A gépem csak úgy a semmiből hihetetlenül lelassult, alig fut rajta valami! Mit csináljak vele?
igazából én semmi olyat nemlátok ami miatt ezlenne:S
A feladatkezelő amugy besem jön:S Csak 1 része, a fele hiányzik a képből:S
Szerintem valami vírus, Mért nincs CPU használat.
Nekem már volt olyan ,hogy vírus eltüntette a feladatkezelőt.
Najó, akkor indulj el csökkentett módban, és próbálj vírust keresni, valamint nézni, hogy mik akarnak betölteni.
A startup listából üss ki mindent, ami nem vírusirtó meg tűzfal, még akkor is ha nem elvileg káros (pl java updater nem kell). Majd később vissza tutod állítani backup-ból.
A jól működő rendszer alá telepíts vírusirtót és onnan futtasd, hátha a vírusod kiherélte a vírusirtót. Úgy tűnik, hogy ezt a másik rendszert nem fertőzte meg. Telepíts többfélét egymás után (telepít-futtat-töröl), hátha épp olyan a gebasz amit a jelenlegi nem lát.
Az én tippem az, hogy vagy vírus, vagy pedig egy korábban telepített, és a startuppal induló program (pl driver, vagy bármi) valahogy megbolondult és valami iszonyat végtelen ciklusba kezd foglalva a CPU-t. Ha ez utóbbi, akkor az üres startup megoldja, ha nem, akkor remélhetőleg megtalálod a másik rendszer alól. Futtass diagnosztikai eszközöket is, hátha megmurdalt a winyó és pont egy fontos dll volt ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!