Az asztalomon az egyes programok (kb 12) ikonjai egyazon a programnak az ikonját vették fel. Segítség valakitől?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a gépem asztalán egyszer csak jó néhány program ikonja a szövegszerkesztőm ikonjává alakult (bocsi a hülye fogalmazásért) és pl. az Internetet nem tudom megnyitni, mert akkor érthető módon a szövegszerkesztővel az ASCII szűrőhöz lyukadok ki.Internetet például csak a böngészőm könyvtárából tudom megnyitni, ami ugye elég macerás... Nem tudja valaki hogy lehet ezt visszaállítani? Én próbáltam már társítani az egyes programokat, de akkor ugyanúgy a társított program ikonját veszik fel, amivel szintén nem érek semmit sem. Vagy ez valami vírus lehet? Bocsi ha hülyén fogalmaztam, de...köszi a választ előre is2012. ápr. 6. 14:44
1/1 anonim válasza:
szerintem nem vírus csinálja ezt ,hanem inkább te,
xp-d van vagy win7 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!