Hogyan lehet windows xp homeról windows 7 re telepíteni a gépet? Régi gép
Upgradeléssel lehet:
DE előtte azért ellenőrizd, hogy computered/hardvered/ alkalmas-e rá, birja e?
"Upgradeléssel lehet: "
UPgradeléssel NEM lehet. XP-ről NEM tudsz upgradelni WIN7-re. Csak tiszta telepítéssel...
Akkor belinkelném ugyanezt MAGYARUL, mert ezek szerint angolul nem tudsz:
És kiírom ide neked a lényeget, de ott van leírva is:
"A Windows XP operációs rendszert használó számítógép Windows 7 rendszerre történő frissítéséhez válassza az Egyéni lehetőséget a Windows 7 telepítése során. Az egyéni telepítés NEM ŐRZI MEG A PROGRAMOKAT, FÁJLOKAT ÉS BEÁLLÍTÁSOKAT. Emiatt ezt az eljárást néha „TISZTA” TELEPÍTÉSNEK is nevezik. "
Érted. Minden elveszik, tiszta telepítés. Ezt csak upgrade-nek nevezik, de egyébként nem az... Tehát pont olyan, mintha bootolnál a telepítőlemezről és tisztán felteszed a WIN7-et, okostojás...
Bocs, nem tudtam, hogy okosabb vagy mint a Microsoft és a Google, akik a neten mindenhol upgradelésnek nevezik.
De gratula!
Nem tagadtam, mert tudtam, hisz le van irva feketén-fehéren, hogy a progik, beállitások, fájlok a frissités során nem maradnak meg.
Ha valaki tehát computerén az XP-t frissiteni/upgradelni/ akarja W7-re, és nem CD-ről bootolva, akkor abban a tudatban fogjon hozzá, hogy bár W7-et kap, de a progik, fájlok, adatok eltűnnek az upgradelés során.
De ha okos az illető, akkor előtte lementi a lementhetőket, továbbámegvizsgálja gépét, hogy alkalmas.e rá? A kérdezőnek régi gépe van. A progik meg könnyen pótolhatók a netről.
A lényeg, hogy az illető W7-et kapjon.
Belekötöttél az upgrade szóhasználatomba, holott mindketten tulajdonképpen egyről beszélünk, eltérő megközelitésekkel.
No itt még lehet okoskodnunk, bár én nem vagyok okostojás, ezt husvétaktuálisan rád lehet adaptálni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!