Linux-ra milyen videó felvevő programot ismertek, ajánlotok?
Olyan programot keresek amivel felvehetem mi történik a gépen az asztalon és hangokat is.Eddig 2-őt próbáltam
Istanbul és XvidCap.Istanbul-al a videó valamiért nagyon szaggat,olyan darabos mintha nem folyamatosan rögzítené a képet csak mondjuk 3-4 másodpercenként.Az XvidCap pedig nem tud hangot rögzíteni és a kép is egy kicsit zavaros ha mondjuk elindítok egy teljes képernyős alkalmazást,olyankor az asztal itt-ott bevillan a videón.
Szóval tudnátok ajánlani valamit amivel jó minőségű képet és hangot fel lehet venni viszonylag egyszerűen.Szóval legyen kezelő felület,ne parancs sorból működjön.
Előre is köszönöm.
Ne panaszkodj, itt van egy biztos nem platformtól függő:
Köszi a linkeket.
A Screenr egész jó csak az a gáz hogy a teljes képernyőt nem tudom felvenni,legalábbis nem sikerült rá jönnöm hogy lehet,a kép aljából egy darab ahol a Screenr vezérlő panel van,azt a részt nem veszi fel.De a hanggal is gondom akadt,és iszonyatosan leeseik az FPS tőle.
A Screen Toaster weboldala meg nem jön be,azt írja hogy "you don't have permission to access / on this server."
De azért köszi ment a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!