Mi történt a Windows 7-el?
Figyelt kérdés
Kb fél éve vettem egy netbookot(mini laptop) amin Windows 7 Starter fél évig minden szép és jó viszont ma elinduláskor valami aktiválási ablak fogadott és fekete háttér amit ha átállítok pár perc múlva megint fekete lesz.Azt próbáltam csinálni hogy amikor rámentem hogy aktiválás most akkor beütöttem a netbook aljáról arról a kis matricáról a Product Key-t de azt írta ki hogy az a termékkulcs már használatba van.Most akkor mi a teendő?2012. ápr. 5. 21:33
1/1 anonim válasza:
Kiválasztod a telefonos aktiválást, felhívod a zöld számot, bepötyögöd a képen látható betűket és számokat, amiért cserébe kapsz újabb számokat, amiket meg a gépbe pötyögsz be, és puff, már aktiválva is vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!