Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Cod5 multiplayerhez mit kell...

Cod5 multiplayerhez mit kell letölteni? Már levan patchelve 1.4-re és nemtudom hogyan kell neten játszani. Régen birtam de azóta újra lett rakva a gép és elfelejtettem h hogyan kell. SEGÍTSÉG :D

Figyelt kérdés

2012. ápr. 5. 20:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Elösször is leszeded a call of duty 5 -öt feltelepíted meg minden amit kell.

Leszeded az 1.1/1.2/1.3/1.4/1.5/1.6/1.7 patcheket. Ezeket szépen sorban fel is rakod.(valószinűleg majd keresned kel egy 1.7-es mp cracket is).

Ha ezzel kész vagy fogod magad és leszeded a COD5 Privat Client Patch-t 1.7-est (google a barátod).

Ezt berakod a cod5 főmappájába.

JÁTÉK: Fogod magad megnyitod a COD5 Privat Client Patch-t, felugrik a cod logo ne foglalakozz vele hagyd megnyitva.

Nyisd meg a cod multiplayert, ne csinálj profilt! lépj ki hogy csak a főmenü látszódjon. (keress egy ip címet xfire vagy ahol akarsz pl:89.187.135.147:28912 és ez legyen neked másolásra készen).

Nyomd meg az F3-at, a nullás gombbal lehívod a consolt kitörlöd a nullát és beírod hogy /connect_és az ip cím, aztán ENTER és utánna megnyomod gyorsan az F4-et mert ha nem ledob! _ <-- (EZ SZÓKÖZT JELENT AKI NEM TUDNÁ! :D ).

Ha kapcsolódik akkor fasza ha nem keresel egy másik ip címet mert nem mindeggyik működik (faszom tudja mért.. )

Punk Buster frissítés : Ez nem biztos hogy kötelező de erősen ajánlott!

Letöltöd a programot innen: [link] Természetesen ki kell választanod az op.rendszered, Mac, Linux vagy Windows. Rákattintasz a linkre, beírod a biztonsági kódot és szeded lefelé. Kitömöríted, jobb ha berakod a cod5 főmappájába. Nyisd meg az .exe kiterjesztésű fájlt, "I accept"-re katt, megjelenik egy kis ablak. Add game, kiválasztod, hogy "Call of duty 5", és beállítod, hogy hova van telepítve a játék (általában automatikusan felismeri). Utána megint az ablak jelenik meg, de már ott van a cod5, katt rá egyszer és válaszd ki, hogy Check for updates. Katt rá, várd meg még megcsinálja. Ha kiírta, hogy készen van irány játszani.

2012. ápr. 6. 05:05
 2/3 anonim válasza:

nekem van kicsi problem megcsináltam amiket írtál minden megvan még azt a pb setupot is feltettem de pb mentes szerón tudok jáccani de amin van pb kidob ezzel a szöveggel

(név amivel jáccok)pb permanet ban issued on this game server for players global punk buster guid ban f53b116a

jah és csak úgy enged csatlakozni ha előtte beírok valamilyen cd keyt

előre is köszönöm a válaszokat

2012. ápr. 10. 07:25
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget:D
2012. ápr. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!