Miért (miben) jobb a Windows Vista, mint az XP?
nem az.
A legtöbb független szakértő szerint az egészet ki kellene hajítani a fenébe, mint anno millenniumot.
talán az sp2 segít majd rajta, de valószínűbb, hogy nem.
Zabálja az erőforrásokat, gyér és gyenge a hardware támogatása. Hibás driverek és persze egy comó felesleges csilivili ráadásul gyengén leprogramozva.
Én sem kedvelem.Kezelhetetlen felület,ami minden egyes beavatkozásra rákérdez,mégha rendszergazdaként vagy bejelentkezve akkor is.Egy tetves wifi hálózat belövése kínszenvedés,még integrált wifis hálókártyával is...meg az egész egy kalap szar.
Zabálja a gépet...és még sorolhatnám,hogy mi nem tetszik benne.Az XPt is elég nehezen fogadtam el a 98 után,csak az sp 2vel nyílvánítottam használhatóvá.Ennek olyan 5 éve.Nagyot kell alkotniuk,hogy ki akarja próbálni a vistát.
szoval a vista es a xp ? hm jo tema!
az xp csak 3 gb ramot ismer fel es abbol sem hasznalja ki mindet ellentetben a vistaval 4 gb-ott is siman lat es hasznalja is , nem fagy le olyan konnyen mint az xp egy egyszeru Alt + F4-el kilepek mindenbol, nem kel ujrainditanom hibas programuk , vagy lefagyas sem volt meg nekem a vistaval pedig man 4honapja van az xp na max6 honapot birt !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!