UTorrenten keresztül szeretnék átküldeni fájlt az én gépemről. Hogyan?
A torrent nem erre való.
Ha filet szeretnél küldözgetni, akkor használj dropboxot vagy valamilyen feltöltő oldalt, esetleg a gépeden egy kis szervert, ami addíg megy, amíg letölti tőled akinek kell.
Nekem egész jól bevált haveroknak átküldeni pár apróságot.
Elméletileg:
ahogy elindítod az u torrentet nyomj egy ctrl+n-et válaszd az add file-t vagy add folder-t!
A trackerek alapból
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce
udp://tracker.publicbt.com:80/announce
ezek elméletileg megbízható, független trackerek,
ha nagyon kényes az adat akkor megpróbálhatsz saját trackert servert csinálni, az ip címeddel és az u torrent portoddal:
http://"saját ip címed":"utorrent port"/announce
formában.
Ezek mellett van egy olyan opció hogy private torrent (ez azt takarja, hogy csak az tudja letölteni akinek átküldöd a torrent file-t, nem lesz megosztva az egész világgal).
Start seedinget viszont mindenképp pipáld be!
Aztán create and save as... ez az ami csinál egy .torrent fáljt és ezt kell átküldeni a másik félnek, akinek el kell indítania.
Ha nem működik valami akkor nézd meg, hogy engedélyezve van-e a seedelés, el van-e indítva a seedelés, vagy meg van-e nyitva a portod a net felé(tűzfal, router beállítások).
Jó ha magas a feltöltési sebességed, meg tapasztalat, hogy a másik fél általában nem töri össze magát hogy elindítsa a letöltést, ami csak akkor tud működni ugye ha a te gépeden el van indítva a seedelés(feltöltés), és az övén a letöltés.
Annyiban jobb a feltöltögetős oldalaknál, hogy nincsenek felesleges megszorítások, meg várakoztatások(nem biztos hogy mindegyiknél van ilyen már), csak rajtatok, meg a net sebességeteken múlik a dolog.
utolsónak nagyon köszi,pont a trackerekre voltam kíváncsi, de már nem tudtam. Azért szeretnék torrenten keresztül, mert a fájlmegosztós oldalakon elég lassú a letöltés, ha nem fizetsz elő valamilyen csomagra...
Köszönöm, a zöld kéz ment utolsónak, és utolsó előttinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!