Miért van az, hogy a Paint-nél megnyitok egy képet és rajzolok rá és elmentem akkor amit rajzoltam rá az "elmossa"? Mit csinálja, hogy ezt abba hagyja?
Figyelt kérdés
*elmossa: úgy értem, hogy amit rajzoltam annak a színét át váltogatja, vagyis minden kocka amit rajzoltam más színű lesz, persze az adott színen belül (más árnyalatú)2012. ápr. 4. 16:40
1/4 anonim válasza:
Milyen formátumba mented? gifnél vagy png-nél figyelmeztet hogy meg fog változni, mivel csak 256 színt és azok árnyalatait képes megjeleníteni X millió helyett. Jpg vagy bmp esetén nem kellene előfordulnia ilyennek.
2/4 anonim válasza:
Az első hülyeséget írt. Ha bmp-be v png-be mented, akkor nem fordulhat elő ilyen (png-be érdemesebb, mert a bmp marha sok helyet foglal). A jpg viszont veszteséges tömörítés, így ha abba mented, akkor előfordulhat ilyesmi.
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az a baj, hogy nem RGB az alapbeállítás? Nem használok Paintot, de más grafikai progiknál ez szokott a baj lenni
4/4 A kérdező kommentje:
Bmp-be szoktam menteni.
2012. ápr. 5. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!