Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Audacityvel hogy tudok...

Az Audacityvel hogy tudok akkor részt kivágni egy felvételből amekkorát szeretnék?

Figyelt kérdés
Csak egészet enged kivenni, pl 3-tól 4-ig, de nekem nem kellene akkora, mert így még belelóg az is amit nem akarok. Kurzorral jelölném, de nem hagy kisebbet. Remélem érthetően magyarázok. Tehát jó lenne, ha mondjuk nem csak egy egységet lehetne, hanem magam jelölném ki, mekkora, akár pici részt is. Gond az ugye, hogy mondjuk rosszul mond az alany valamit,vagy belekérdez, hogy: "már megy?", vagy "mit mondjak még?", ilyesmi, és azt jól ki is lehetne venni, csak sajnos már elkezdi mondani a továbbit, és így épp beleér az egységbe, tehát a fontosnak az elejét is levenné, ami nem jó. Mit kellene átállítani?
2012. ápr. 4. 08:52
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
*akkora részt
2012. ápr. 4. 08:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Ezt az egész részes dolgot nem értem. Betöltöd az Audacitybe a zenét és nagyítod a hullámsáv felbontását, így akkor tizedmásodperc pontosan is ki tudod vágni a zenét...
2012. ápr. 4. 11:56
 3/14 A kérdező kommentje:

Nem hagyja! Megőrülök, hiába nagyítom, csak egészet enged!

Például kivenném 10:16,10-től 10:16,20-ig, de csak 10:16-tól 10:17-ig engedi, az meg nagy! Valaki segítsen! Ha neked sikerül, akkor valamit csak át kellene állítani az enyémben, mert nekem nem engedi így. Nagyon fontos lenne!

2012. ápr. 6. 14:51
 4/14 anonim ***** válasza:
Valami nem jó, de így látatlanba nem tudok segíteni. Nem kell semmit állítani, feltettem és alapból engedi...
2012. ápr. 6. 14:53
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi az a 10:06,10 ???

10 perc 6 másodperc 1 tized vagy mi???

2012. ápr. 6. 14:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Így van a beosztás, azért írtam így. Bocs, ha értetlenül magyarázok.
2012. ápr. 6. 15:02
 7/14 A kérdező kommentje:
Lényeg, hogy hiába nagyítom, max egy másodpercet hagy csak kijelölni és kivágni, az meg sok, mert átér a következő mondat elejébe, azt meg ugye nem akarnám lecsípni.
2012. ápr. 6. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:
Alul az ablakban van-e olyan opció, hogy hozzáillesztés és be van-e pipálva?
2012. ápr. 6. 15:17
 9/14 A kérdező kommentje:
Igen, stimmel. Áruld el légyszíves, hogy neked melyik Audacity kiadás van meg, mert a régebbi programmal még nekem is ment a vágás kijelölés is, de ez most totál hulla. Köszi!
2012. ápr. 6. 15:26
 10/14 A kérdező kommentje:
Nekem a 2.0 van felrakva.
2012. ápr. 6. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!