Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Írásvédettség (De miért nem...

Írásvédettség (De miért nem oldja fel?)

Figyelt kérdés
Szóval a gondom az lenne, hogy egy mappám írásvédett (C:\Program Files\MAPPANEVE) és hiába a rendszergazda jog, nem engedi feloldani. Eddig még csak winrarból láttam valahogy azon belül 2 mappát ami kéne nekem, de aztán már azzal se. A rejtett mappák megjelenítése be van kapcsolva egyébként, szóval nem értem, miért. Szóval kiszedem a védettséget, alkalmaz, ok, kéri hogy fogadjam el mint rendszergazda, megnyitom, és megint írásvédett. Tudom, elég béna vagyok, hogy ennyit nem tudok, de na :D Várom a segítséget. Videó is jó, ha az van, válasz is, nekem 8, csak ne legyen már védett :@... Egyébként nemtom mennyit használ, de nekem a program filesba szerintem a legtöbb progi írásvédett, ezért a játék mappáját átmásoltam egy másik mappába (ami nem írásvédett) és ott se sikerült róla leszedni a védelmet AAAAAAAAAhhhhhhhhhh. :D

2012. ápr. 3. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden mappa irásvédett, ezt levenni nem tudod és nem is kell.

Miért akarod ezt tenni?

2012. ápr. 3. 14:39
 2/6 A kérdező kommentje:
mert amiatt nem jelzi azt a 2 mapot amit be akarok hozni
2012. ápr. 3. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
MAPOT xD... bocs, csak közbe skype megy, nem tudok figyelni :D... amúgy mappát xD
2012. ápr. 3. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Az írásvédettség miatt nem jelzi a két mappát amit be akarsz hozni?

Értelmezhetetlen amit beszélsz, inkább skypeolj tovább, kiszálltam a témából.

2012. ápr. 3. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Tulajdonképp nemtom... A két mappát nem jelzi (a mappán belül), és ez a mappa írásvédett. Pedig kéne a két mappában levő videó és többi fájl. Tudom, hogy a két mappa ott van, mert egyszer már jelezte mikor winrarba nyitottam meg, de nem látom, nem jelzi, hogy valójában létezik a mappa, illetve a kereső se jelez róla semmit. Mi ezen az ami annyira érthetetlen?
2012. ápr. 3. 22:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldottam :D
2012. ápr. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!