Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nem enged telepíteni a Steam....

Nem enged telepíteni a Steam. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem meg az Empire és a Napoleon Total War-t. A Steamen regisztráltam az E-TW telepítőkódját, azonban nem tudom feltelepíteni a játékot ugyanis a Steam folyamatosan azt írja, hogy 0 MB hely van a merevlemezemen holott van rajta 160 giga szabad hely. Volt-e másnak is ilyen problémája és ha igen, akkor hogyan oldotta meg?
2012. ápr. 2. 09:29
 1/2 anonim válasza:
Lehet hogy a steam rossz helyre van telepítve. Telepítsd újra
2012. ápr. 2. 09:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Valóban ez volt a hiba oka. :S Elképzelni sem tudtam, hogy lehet "rossz" helyre telepíteni. Úgy látszik csak arra a meghajtóra lehet feltenni a Steamet ahol a Windows is van. Még egyszer köszönöm a válaszodat, valószínűleg még a hétvégén is ezen agyaltam volna. :D
2012. ápr. 2. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!